Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2012 15:55 - За ку*вите и "мъжете"
Автор: spikey Категория: Други   
Прочетен: 1622 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 01.03.2012 17:50


 Почвам първата си статия с един много наболял за хората проблем, а именно - липсата на разбирателство между мъжете и жените. Защо се получава това - мъжете наричат жените ку*ви, а жените казват, че мъжете не са достатъчно мъже? Къде е истината тогава? 

Колкото и да ви заболи някои от вас, истината е че наистина не сте достатъчно мъже. Преди да почнете да критикувате написаното - четете. 

Още в древността, още от най-ранни времена мъжът е считан за силата, за подкрепата, за сигурността в една връзка, или в семейството. В момента положението на мъжа е стигнало до там, че той вече не приема тази своя природна даденост - мъжа си бръсне краката, слага си грим, не поема отговорност, понятие няма от думи като достойнство, чест, закрила. Той просто живее в един измислен свят в който очаква, нещо да му бъде спуснато от небето и жените да бъдат магически привлечени към него. Да, ама не става така. Жените, приятели са тези които имат нужда от опората, от силния мъж до тях, от човекът, който трябва да бъде разума, този който може да преценява ситуациите и да реагира адекватно спрямо тях, този който е мъж.

Споделял съм нещо с доста мои познати, някои са съгласни други не, а то е - "Няма ку*ви, има само недодялани мъже". Знам, че не ви харесва това като го прочетете, но признанието пред себе си, че има какво да промените е първата крачка към по-големия успех. Ако една жена види в теб силата, мъжа, види всичко онова, което майката природа и е заложила в гените като това да търси най-подходящия баща за децата си, тя няма да има причина да изневери, ако срещне този човек. Обикновено жените, които изневеряват, имат дълбока липса във връзката си, която обикновено е свързана с това, че мъжът не е достатъчно мъж и тя започва да търси по-добър. 

Да не си помислите, че говоря празни приказки - имал съм жени, държал съм се с всяка по начин, който според мен е правилен. Попадал съм и на грешните жени, но като се случи това, просто преминавам към следващата, която оценява нещата които бих могъл да и предложа. 

Можете да кажете - "Какво за проститутките, стриптизьорките и те ли не са ку*ви?" Не говоря за тях, говоря за общия случай, когато мъжете не разбират жените, макар че познавам и жени от гореизброените, които също в крайна сметка в края на деня търсят нормален човек, който да е до тях. 

За да ви дам някой практически съвет, ще наблегна на качествата, които мъжът е хубаво да развие в себе си, ако иска да има по-пълноценна връзка, а те са:

- Себеуважение
- Достойнство
- Отговорност към себе си и към тези, които разчитат на теб
- Директност - много е важно - не се крийте като мишки, когато имате да кажете нещо на жената до себе си, просто отидете и го кажете, така ще избегнете куп проблеми.
- Бъдете гласът на разума - за жените е типично да са по-емоционални, не губете контрол! Вие като мъже трябва да сте гласът на разума, който взима правилното решение и който може да оцени правилно ситуацията и да предприеме нужните действия.

В заключение ще кажа, спрете да наричате жените "ку*ви", по-скоро се замислете дали вие сте достатъчно мъже, или точно обратното. Ако извадите на показ мъжът във вас, ако спрете да се страхувате ще видите, че няма да има такъв тип жени покрай вас. Ако все пак се окаже такава - сменете я, вие сте мъж и заслужавате добра жена, която да ви оценява. 


Тагове:   мъже,   връзка,   отношения,   жени,   секс,   любов,


Гласувай:
6



1. minevv - ne
07.01.2014 09:18
де да беше толкова лесно
НО:
-секса е политичевски лост за управление
-жените се комерсиализираха
-навъдиха се твърде много метро... обърквания...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: spikey
Категория: Други
Прочетен: 12749
Постинги: 3
Коментари: 3
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930